Bitcoin Cash, NEM, laskettu hinta-analyysi: 24. joulukuuta

Sen jälkeen, kun Bitcoin, maailman suurin kryptovaluutta, rekisteröi hintansa pienen korjauksen, altcoiinit, kuten Bitcoin Cash, NEM ja Decred, seurasivat esimerkkiä ja putosivat myös kaavioista.

Bitcoin Cash [BCH]

Bitcoin Cashin kurssi heilahti paljon joulukuussa. Kuukauden alussa kryptovaluutan hinta oli testannut tuen 256,38 dollarilla, ennen kuin se nousi tasaisesti, aina 380 dollariin 21. joulukuuta mennessä. Sama seurasi kuitenkin itsensä saavutettuaan tämän hintatason menettämällä huikeat 29,3% viime päivinä. Salausvaluutan heikkeneminen vaikutti myös BCH: n kuukausituottoihin, samalla laski 19,2%.

Kirjoitushetkellä BCH oli matkalla kohti tukea hintaan 256,5 dollaria. Lyhyellä aikavälillä hinta voi käydä kauppaa välittömän vastarinnan ja tukitason välillä 256,51 dollaria ja 297,32 dollaria. Toinen etelään suuntautunut siirto voi nähdä hintojen laskun seuraavalle tukitasolle 234,63 dollariin. Siksi laskusuunta voi jatkua lähitulevaisuudessa.

Suhteellinen vahvuusindeksi viittasi karhutukseen, koska se oli menossa kohti ylimyydettyä vyöhykettä. Lopuksi, Chaikinin rahavirta osoitti, että raha oli siirtymässä salaustuotteesta pääoman ulosvirtausten kanssa, mikä vastasi hintojen laskua viime päivinä.

NEM [XEM]

Vaikka XEM on ollut nousutrendissä marraskuusta lähtien, sen viimeaikaisissa kaupankäyntiistunnoissa hinta laski rajusti. Viimeisen viikon korkeimman asteikon jälkeen kryptovaluutta laski kaavioissa 38,45%. Kaupankäynti lähellä tukitasoaan, 0,196 dollaria lehdistötilanteessa, XEM: n hinta voi edelleen laskea lähitulevaisuudessa, ja seuraava tuki, joka on 0,138 dollaria, voi tarjota jonkin verran hengähdystaukoa. Jos XEM: n hinta palautuu takaisin ja nousee, resistanssi arvolla 0,235 dollaria voidaan testata.

Awesome-oskillaattori rekisteröi massiivisen piikin laskusuhdanteessa, mikä viittaa siihen, että hinta saattaa edelleen laskea ennen kääntymistä.

On Balance -volyymi osoitti myös vähentyneen kiinnostusta krypto-omaisuuteen, mikä osoittaa, että hinta saattaa pysyä laskevana lähitulevaisuudessa.

Decred [DCR]

Decredin hinta on vakiinnuttanut koko joulukuun ajan, kun salaus on saavuttanut alhaisimmat ja korkeammat matalat hintakaaviossa. Kaiken kaikkiaan joulukuu on ollut hyvä kuukausi DCR: lle, ja kuukausituotto on noussut 45,45%, mikä asettaa kryptovaluutan kuukauden suurimpien voittojen joukkoon.

Viimeisten istuntojen aikana kryptovaluutan hinta osui kuitenkin vastarintaan 36,54 dollaria ja siirtyi matalammalle kohti tukea 30,57 dollaria. Lyhyellä aikavälillä hinta saattaa käydä kauppaa sivusuunnassa näiden kahden kanavan välillä.

MACD-indikaattori viittaa laskuun, kun signaaliviiva liikkui selvästi nopeasti liikkuvan linjan yläpuolella. Histogrammissa kirjattiin kuitenkin laskeva laskusuunta, toistaen tosiasian, että hinnat voisivat liikkua sivuttain seuraavien istuntojen aikana ennen kääntymistä.

Parabolinen SAR ilmoitti karhunajon alkamisesta. Jos salauksen hinnat laskevat alle nykyisen tuen, 30,56 dollaria, tukea 27,97 dollaria voidaan testata.